Schrijf je vóór 1 juni in voor het Dojo zomerkamp 2017!

03-05-2017

U kunt uw kinderen inschrijven voor het Dojo Zomerkamp van Dojo 't Loo. Het kamp vindt dit jaar plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli 2017. Aanmelden kan direct via het inschrijfformulier of door het formulier te printen en in te vullen. Invulformulieren zullen ook in de Dojo neergelegd worden en daar staat ook de box waar ze ingeleverd kunnen worden.


U kunt uw kind(eren) aanmelden voor het tweedaagse kamp of voor alleen de sportdag op zaterdag. Wij gaan er van uit dat kinderen van 9 jaar en ouder aan het hele kamp kunnen deelnemen. De kosten voor het tweedaagse kamp bedragen € 25,00 en voor de zaterdag € 15,00. Na verzending krijgt u automatisch een bevestiging per e-mail.

Het zomerkamp is een geweldige ervaring voor zowel jong als oud. Dit jaar gaan we op reis met de tijdmachine. Alle tijdzones liggen hiermee binnen ons bereik: terug naar prehistorische tijden of regelrecht de toekomst in. Stapelgekke professoren bedienen de tijdmachine en het blijft daarmee een verrassing waar je terecht gaat komen.


In verband met de indeling van de teams en het plannen van de organisatie vragen wij u om uiterlijk 1 juni 2017 in te schrijven.