Tijdmachine vertrokken naar verleden tijd

16-07-2017

Het dojokamp 2017 zit er weer op. De kinderen zijn bij binnenkomst allemaal met de tijdmachine naar hun favoriete jaar gereisd. Gelukkig is iedereen ook weer tevreden terug in 2017 gekomen. Maar nu is tijdmachine zelf vertrokken naar de verleden tijd. We hopen dat alle kinderen, teamleiders en vrijwilligers een leuke tijd gehad hebben. Zelf hebben we in ieder geval van alle blijde gezichten genoten! Op de website van Dojo 't Loo zijn de eerste foto's al weer verschenen. Daarop zijn de Ridders in spijkerbroek, Scotty en de trekkies, The Time Bandits, de Terminators, Catweazels en de 12 Monkeys, Doctor Who, de Fitnessgoeroe’s, de Final Countdown en natuurlijk de Romeinen allemaal terug te zien. Zo valt er nog heel wat na te genieten van de vossenjacht, de sportdag, waarbij al klootschietend door het bos van spel naar spel is getrokken, het eindspel 'de Kattenvanger van Heiloo', de barbecue en de bonte avond.
Natuurlijk zijn er bij het opruimen van het kamp weer de nodige voorwerpen gevonden. Deze worden in de loop van deze week in de kist met gevonden voorwerpen van de dojo neergelegd. De Dojo is echter in principe gesloten vanwege de zomervakantie en hopelijk kan een en ander tot in september wachten. Mocht dit niet het geval zijn laat dit dan even via info@dojotloo.nl weten en dan kan er geprobeerd worden om nog iets te regelen.

Wij willen iedereen bedanken die dit kamp tot een onvergetelijk evenement hebben gemaakt: de kinderen natuurlijk, de teamleiders, alle vrijwilligers, Theo de minstreel, de fotografen, de EHBO-ers en de nachtwacht! En ook de weergoden waren ons gunstig gezind. Iedereen een hele fijn zomervakantie gewenst en hopelijk tot volgend jaar!!

Met een sportieve groet,
Leonie Admiraal, Marc de By, Marjan Wisman, Elger Snikkenburg en Renate Sombroek
De Dojokamp commissie