Dojo ‘t Loo weer present op Uit & Zo

03-09-2016

Ook dit jaar was Dojo ‘t Loo weer aanwezig op de jaarlijks informatiemarkt Uit & Zo. Op deze markt kunnen de verenigingen uit Heiloo zich presenteren aan het publiek. 

Bij de informatiestand van Dojo ‘t Loo was er een flinke belangstelling van potentiële nieuwe leden. Die werden uiteraard voorzien van informatie en een uitnodiging om toch vooral gewoon een keer langs te komen in de dojo aan de Bergeonstraat. Het is toch het best om via de 2 gratis proeflessen zelf op de mat te ervaren hoe het is om mee te doen aan een van onze acht budosporten. We hopen dan ook binnenkort weer heel wat nieuwe leden te mogen begroeten bij de vereniging.

Natuurlijk verzorgde Dojo ‘t Loo ook weer een spetterende demo op het podium. Die werd dit jaar verzorgd door een groep karateka’s onder leiding van Jerry en Jolien Visser en daarna een groep jeugdige judoka’s onder leiding van Maaike Stevenson en gasttrainer Leon Ploem. Beide demo’s gaven een prima indruk van wat de karateka’s en judoka’s van verschillende niveaus en leeftijden aan technieken hebben geleerd. Voor beide demo’s was er dan ook een flink applaus vanuit het publiek, maar het grootste spektakel was er aan het eind van de judo demo toen de jonge judoka’s allemaal om de beurt gasttrainer Leon Ploem op zijn rug wisten te gooien.