Dojo 't Loo succesvol op Jutterstoernooi

15-01-2017

Op 15 januari werd voor de judoka’s van dojo t loo, het eerste toernooi van het nieuwe kalenderjaar gespeeld. In twee groepen werd er gestreden om de medailles.

In de ochtendgroep moesten Luuk Waggendorf van Ryn en Roan Krom strijden. Roan wist drie van zijn vijf potten te winnen en werd zo derde. Luuk wist twee van zijn vier potten te winnen en werd zo ook derde.

Na een pauze van twee uur waarin de Coach met de familie Krom lekker naar fort kijkduin kon begon de middagpoule.

Hierin moest Magda Uijtenhaak flink aan de bak, ze stond hard te strijden en wist één potje te winnen. Wobbe Kruize tevens in een zware poule wist drie potten te winnen en werd zo tweede. Bjorn Krom won drie potten en verloor er twee en werd zo tweede. Job Kroon wist drie potten te winnen en werd zo ook tweede. Di An Tan won vijf potten en verloor er helaas één waardoor hij tweede werd. Elvin Groefsema won vier potten met gevarieerd judo en werd zo ongeslagen kampioen. Yesper Brunekreef, die bij zijn trainingsmaatje Jonne Coolegem in de poule zat, won twee potten en verloor er ook twee en werd zo derde. Jonne Coolegem was duidelijk de beste en werd zo kampioen met vier winstpartijen. Hu An Tan was ook ongeslagen door vier partijen met ippon te winnen en werd zo ook kampioen. Omdat iedereen even moest wennen aan zijn/haar nieuwe leeftijdsklasse is er veel geleerd en is het nieuwe jaar goed gestart.