Veel nieuwe judobanden bij Dojo ’t Loo

28-01-2017

Na de geslaagde bandexamens bij het karate vorige week, was het nu de beurt aan de judoka’s van Dojo ’t Loo om tijdens hun bandexamen te laten zien of zij klaar waren voor de volgende graduatie.

Een groep van 23 jeugdige judoka’s had de laatste weken hard getraind. Desondanks was de spanning van de gezichten af te lezen. Een training is tenslotte toch wat naders dan een echt examen. Toch lieten alle judoka’s een mooi examen zien voor de examinatoren en de meegekomen familieleden.

 Wesley Slootweg uit onze groep G judoka’s had zijn eigen uke (trainingsmaatje) Timo Hup meegebracht. Zij lieten samen een keurig strak examen zien voor de oranje band van Wesley.

Na een kort beraad van de examinatoren kwam het verlossende woord: iedereen was geslaagd!

Sebastiaan Haasnoot, Kami Dekker, Fabiën Regan, Jorne Reitsma, Mats van Roon, Tamaya Schuijt, Daan ’t Gilde, Aras Badou en Jesse Elzenga deden voor het eerst examen en slaagden daarmee voor hun gele band. Lex Gast, Boet Mulder, Douwe Maart en Wesley Slootweg slaagden voor hun oranje band. Elvin Groefsema , Yesper Brunekreef, Sija Coolegem, Floris van Groen, Job Kroon, Stan de Laleijne, David Snelder, Di An Tan en Sven Witjes gaan vanaf vandaag met een groene band de judomat op.

Jonne Coolegem is vanaf nu in het bezit van de blauwe band.

De foto’s staan in het Fotoalbum op de site.