Druk weekeinde voor judoka's Dojo 't Loo

06-11-2017

De judoka’s van Dojo ’t Loo konden flink aan de bak dit weekend. Zondag was het namelijk ook weer tijd voor het jaarlijkse Ontwikkelingstoernooi bij Dojo ’t Loo aan de Bergeonstraat.

Verspreid over de dag betraden maar liefst 215 kinderen uit heel Noord Holland de judomat in Heiloo. Naast de 20 andere verenigingen was Dojo ’t Loo zelf goed vertegenwoordigd met 47 deelnemers van de eigen club, die dus het voordeel hadden van de thuiswedstrijd.

Maar ook de ander kinderen werden uiteraard aangemoedigd door hun coach en de familieleden.

Van de judoka’s van Dojo ’t Loo haalden maar liefst 28 het podium. Goud was er voor Tyler le Loux, Sebastiaan Haasnoot, de broers Daan en Luuk Waggendorff van Rijn, Bastiaan Elzinga, Maarten Roubos, Roan Krom, Jesse Molen, Simon Verbeek, Wobbe Kruize, Fabian van Bruchem, Sofie Oosterink en Celine Kleimeer. Een tweede plak werd behaald door David Roubos, Bram Sterk, Jorne Reitsma, Sander Bos, Teun Roeland, May Witjes en Victor Hoogeveen. Een bronzen beker ging mee naar huis met Noud de Boer, Cas van der Berg, Michelle Otto, Sam van der Veek, Arthur Snikkenburg, Eline van der Veen en Joost Jonker. Zie ook het fotoalbum.