Dojo zomerkamp 2018: JAPAN

dojokamp JapanGa mee op avontuur! Het zomerkamp is een geweldige ervaring voor zowel jong als oud. Dit jaar staat het Dojo zomerkamp in het teken van Japan. Het land van de rijzende zon en de bakermat van de zelfverdedigingskunsten. Van Hello Kitty tot samurai, van kawaii tot anime en manga! Japan is cool! En jij kunt er bij zijn!

Het kamp vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 september 2018.Natuurlijk hopen wij jullie allemaal te zien op dit onovertroffen evenement!

Mede door het succes van de voorgaande jaren hebben wij besloten ons kamp wederom op te zetten bij de ijsbaan in het Heilooërbos. De leraren, coaches en de kamporganisatie hebben er ontzettend veel zin in en gaan er vanuit dat ze al hun kinderen wederom van harte welkom mogen heten. 

Met het inschrijfformulier kunt u uw kind(eren) aanmelden voor het tweedaagse kamp of voor alleen de sportdag op zaterdag. De kosten voor het tweedaagse kamp bedragen € 25,00 en voor alleen de zaterdag € 15,00.

Belangrijk: In verband met de indeling van de teams en het plannen van de organisatie vragen wij u om uiterlijk 15 juli 2018 in te schrijven. U ontvangt eind augustus meer informatie over het kamp. Mocht u een week voor het kamp nog geen bericht hebben gehad, stuurt u dan s.v.p. een e-mail naar dojokamp@dojotloo.nl.

Kamp nieuws


Mis het Dojo zomerkamp niet!

01-07-2018

Wat ga jij doen op 14 en 15 september?

07-06-2018