Avonturiers opgelet! Ga mee met de Dojo op jungle safari

13-04-2019

Om je in te schrijven  klik hier

Vanaf zaterdagochtend 6 juli 9.30 uur tot en met zondagochtend 7 juli 12.00 uur zullen we weer onze tenten opslaan op het atletiekveld van Trias in Heiloo.

Dit jaar is het thema: Met de Dojo op jungle safari

Het kamp is bedoeld voor al onze jeugdleden, dus voor alle nunchakuka’s, taekwondoka’s, karateka’s en judoka’s. Trouwe kampgangers weten wat er ongeveer gaat gebeuren.

Als je voor het eerst mee doet is het een hele ervaring maar samen met een vriendje of vriendinnetje wordt het een gaaf weekend.

De jeugd van 7 tot 16 jaar mag blijven slapen op het veld. Wij hebben een nachtwacht die de hele nacht waakt over onze lieve kindertjes.

Op zaterdagochtend zet iedereen zijn eigen tentje op vóór 9.30 uur, waarna je met een vaste groep met 2 leiders een sportdag gaat doen.

‘s Avonds een gezellige avond met een BBQ en speurtocht en op zondag na de warming up gaan we nog een aantal activiteiten doen. Om 11:30 uur zullen we alles afbreken en vermoeid maar voldaan weer naar huis gaan.

Vind je dit te spannend of ben je nog geen 7 jaar dan kun je ook alleen met de sportdag doen. Deze is voor de jeugd vanaf 4 jaar. De sportdag begint om 09.30 uur en duurt tot ca. 16.00 uur.

Base kamp hulp gezocht:

Een kamp als dit kan niet slagen zonder hulp van enthousiaste ouders.

We doen daarom ook een beroep op de ouders om te helpen bij diverse activiteiten zoals bijv. de catering, figureren bij de speurtocht en hulp bij spelletjes op de sportdag.

De stralende vermoeide oogjes aan het eind van het kamp geven ontzettend veel voldoening.

Dus meld je massaal aan dan wordt het dit jaar wederom vet gaaf!

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op onze website dojotloo.nl/dojokamp/ voor nadere informatie. Hier vind je niet alleen de inschrijfformulieren voor het hele kamp en de sportdag op zaterdag maar tevens een inschrijfformulier voor hulp. Uiteraard kun je je ook online inschrijven.

Lever de formulieren massaal in dan wordt het ook dit jaar weer een succes.

Belangrijk: In verband met de indeling van de teams en het plannen van de organisatie vragen wij u om uiterlijk 1juni in te schrijven.