Binnenkort gaat het jaarlijkse Dojo zomerkamp weer van start.

07-07-2017

Het thema van dit jaar is “Tijdmachine”. Het is natuurlijk leuk als de kinderen verkleed naar het kamp komen (maar dit is niet verplicht hoor :-). De kinderen die het hele kamp komen worden vrijdag 14 juli 18.00 uur op de ijsbaan in het Heilooërbos verwacht. Zij zetten dan hun tent op en doen mee aan het vrijdagavondspel. De kinderen die zich voor de sportdag hebben opgegeven worden zaterdag 15 juli om 8.00 uur op de ijsbaan verwacht en sluiten dan aan voor het gezamenlijke ontbijt waarna een dag vol spellen op stapel staat.

Dit zijn de teams en teamnamen voor dit jaar:

Ridders in spijkerbroek Scotty en de trekkies The Time Bandits Terminators The Catweazels 12 Monkeys Doctor Who Fitnessgoeroe’s Final Countdown De Romeinen Op het kamp hoor je waar je bent ingedeeld.

Op de paklijst vinden jullie de informatie wat je allemaal mee moet nemen en wat je vooral thuis moet laten.

Gedurende het gehele kamp is er EHBO aanwezig. Wij raden u aan om uw kind na afloop van het kamp wel nog even te controleren op teken. En ’s nachts wordt alles in de gaten gehouden door een nachtwacht. Er is ook een fotograaf aanwezig. De foto’s zullen we zo snel mogelijk publiceren op www.dojotloo.nl.

Wij vinden het erg leuk als ouders komen kijken, helpen, aanmoedigen en / of genieten van het kamp op vrijdagavond of zaterdagoverdag tot 16:00 uur. Wilt u langskomen? Kom dan op de fiets! Parkeergelegenheid is maar beperkt aanwezig en bovendien niet dicht bij het kamp. De sportdag eindigt zaterdag om 16:00 uur na de prijsuitreiking. Daarna zijn wij ons aan het voorbereiden op de BBQ en de bonte avond.

Wij zijn tijdens het kamp, voor noodsituaties telefonisch bereikbaar op: 06-19960854.

Wij hebben er erg veel zin in, tot volgende week!

Met een sportieve groet,
Leonie Admiraal, Marc de By, Marjan Wisman, Elger Snikkenburg en Renate Sombroek,
De Dojokamp commissie