Informatie voor kinderen die het hele kamp komen

04-09-2018


Binnenkort gaat het jaarlijkse Dojo zomerkamp weer van start. We hebben jullie lang in spanning gelaten maar hier volgt dan de nodige informatie.
Wij verwachten jullie op vrijdag 14 september om 18.00 uur op de ijsbaan in het Heilooërbos. Je hebt dan al thuis gegeten en kunt tussen 18.00 uur en 19.00 uur je tent opzetten. Er is weinig parkeerruimte, kom daarom bij voorkeur op de fiets!

Als iedereen er is willen we rond 19.00 uurhet Dojo Zomerkamp officieel openen. Wat daarna allemaal gaat gebeuren blijft natuurlijk een verrassing. Ons thema is “Japan”. Het is natuurlijk leuk als je bent verkleed (maar dit is niet verplicht hoor :-).

Dit heb je alvast aan en mee als je naar het kamp komt

Stevige lange broekWandelschoenenJas (Regen)TruiZaklamp

Dan kunnen we meteen van start met het eerste deel van het kampprogramma!

Op de paklijst vinden jullie de informatie wat je allemaal mee moet nemen en wat je vooral thuis moet laten. Denk er aan je bidon, bord, bestek én beker met je naam mee te nemen!
Let op: het is nazomer en het kan 's nacht al behoorlijk koud zijn. Neem een extra deken mee en vergeet je zaklantaarn niet!

Gedurende het gehele kamp is er EHBO aanwezig. Wij raden u aan om uw kind na afloopvan het kamp wel nog even te controleren op teken. En ’s nachts wordt alles in de gaten gehouden door een nachtwacht. Er is ook een fotograaf aanwezig. De foto’s zullen we publiceren op www.dojotloo.nl/dojokamp.

Wij vinden het erg leuk als ouders komen kijken, helpen, aanmoedigen en / of genieten van het kamp op vrijdagavond of zaterdagoverdag tot 16:00 uur. Daarna zijn wij ons aan het voorbereiden op de BBQ en de bonte avond.

Op zaterdag is er het bekende bonte-avondfeest. Samen met de teamleiders is er door de kinderen een spetterend optreden voorbereid dat tussen 19.30 uur en 21.00 uurwordt opgevoerd. U bent van harte uitgenodigd om daar bij aanwezig te zijn. De kinderen gaan na de bonte avond met u mee terug naar huis. Let wel: meldt uw kind bij de groepsleider af, zodat wij aan het eind van de avond weten dat alle kinderen veilig naar huis zijn gegaan!

Wilt u langskomen? Kom dan op de fiets! Parkeergelegenheid is maar beperkt aanwezig en bovendien niet dicht bij het kamp. Wij zijn tijdens het kamp, voor noodsituaties telefonisch bereikbaar. Het nummer zullen we voorafgaand aan het kamp doorgeven.

Wij hebben er erg veel zin in, tot vrijdag 14 september!