Informatie voor kinderen die op de sportdag van het zomerkamp komen

04-09-2018

Je hebt je opgegeven voor de sportdag van het jaarlijkse Dojokamp op zaterdag 15 september. We zijn daar erg blij om, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

We hebben jullie lang in spanning gelaten maar hier volgt dan de nodige informatie. Op de paklijst vinden jullie de informatie wat je allemaal mee moet nemen en wat je vooral thuis moet laten. Denk er aan je bidon, bord, bestek én beker met je naam mee te nemen!

Start
Je kunt je tussen8:00 en 8:10 uur aanmelden bij de ingang vande ijsbaan in het Heilooërbos. Je hoort dan in welk team je zit en je kunt gelijk aanschuiven voor het ontbijt. Er is bij de ijsbaan weinig of geen parkeerruimte, kom daarom bij voorkeur op de fiets! Ons thema is “Japan”. Het is natuurlijk leuk als je je verkleed (maar dit is niet verplicht hoor :-).

Na een warming-up wandelen we naar een mooie plek in het bos waar we onze sportdag zullen beleven.

Gedurende het gehele kamp is er EHBO aanwezig. Wij raden u aan om uw kind na afloopvan het kamp wel nog even te controleren opteken. Er is ook een fotograaf aanwezig. De foto’s zullen we publiceren op www.dojotloo.nl/dojokamp.

Wilt u langskomen? Kom dan op de fiets! Parkeergelegenheid is maar beperkt aanwezig en bovendien niet dicht bij het kamp. Wij zijn tijdens het kamp, voornoodsituaties telefonisch bereikbaar. Het nummer zullen we voorafgaand aan het kamp doorgeven..

Einde
Rond 16:00 uurzullen we onze sportdag hebben volbracht en zijn de prijzen uitgedeeld. Wij verzoeken u om uw kind dan op te halen. Ieder kind gaat naar huis met een aandenken aan deze dag.

Let wel: We willen u vragen uw kind af te melden bij de teamleiders, zodat we altijd weten waar de kinderen zijn en we geen onnodige zoekacties hoeven te houden.

Wij hebben er erg veel zin in, tot zaterdag 15 september!