Witte banden Toernooi

06-10-2019

Vandaag werd in Purmerend gestreden op het witte banden toernooi.

Niel Duysens werd ongeslagen kampioen met 4 gewonnen partijen. Thijs Timmer was de eerste wedstrijd nog niet wakker, maar de twee wedstrijden daarna won hij met ippons en zo werd hij tweede. Jim van der Veek had met 3 ippons een mooie reeks van winstpartijen. De laatste partij was hij ook een kansje, maar werd toch gegooid, hierdoor werd hij ook tweede.

In de tweede groep was Vince Bakker lekker aan het knokken. Hij won ook drie wedstrijden met verschillende worpen. 1 Partij ging verloren zodat hij ook tweede werd.

In de laatste groep waren de meeste judoka’s van de Dojo aan de beurt. Julie van de Meer werd kampioen na 3 partijen, Ebbe Heina werd derde na drie partijen. Laurens en Erik zaten bij elkaar in de poule, Laurens kon helaas geen pot winnen, Erik werd na vier partijen tweede. Lucy Hurkmans was erg sterk in haar poule. Zij werd na drie gewonnen partijen kampioen. Yme Hoogeveen zat bij Lucy in de poule. Hij verloor van lucy maar won ook 1 potje, Hierdoor werd Yme derde. Bastiaan Maas won twee partijen met hard knokken. Hiermee werd hij derde in zijn poule.

Al met al een leerzame dag.