Ontwikkelingstoernooi Dojo 't Loo

10-11-2019

Het was alweer de zestiende editie van het Ontwikkelingstoernooi bij Dojo ’t Loo.

Met zo’n 170 deelnemers van 4 tot 11 jaar uit heel Noord Holland was het weer een gezellige, maar sportieve drukte in de dojo aan de Bergeonstraat.

De spanning was weer volop van de gezichten af te lezen, want voor een aantal was dit zelfs de eerste echte judowedstrijd. Daarom werd vooraf eerst voor iedereen nog even uitgelegd hoe het allemaal werkt met de regels en de puntentelling. Daarna konden de meegekomen ouder en grootouders konden dan ook genieten van heel veel mooie en spannende judowedstrijdjes.
Mede door de inzet van de vele vrijwilligers was het voor alle deelnemers weer een geweldig sportief festijn, waar naast de spanning toch ook volop ruimte was voor plezier.

Van de deelnemers van Dojo ’t Loo viel de onderstaande kinderen in de prijzen. De ander judoka’s waren in ieder geval weer een mooie ervaring rijker, en werden voor de inspanning ook nog met een mooie herinneringsmedaille beloond.
Een fraaie eerste prijs was er voor Daan van Waggendorff van Ryn, Stan de Boer, Boet Groen, Rinze Bakker, Liv Veldt en Bram Sterk.
Voor Noud de Boer, Julie van der Meer, Teun Roeland, Yme Hoogeveen en Lucy Hurkmans was er een welverdiende tweede plaats.
Jens Engel, Niek van Hove, Jim van der Veek, Owen Kaandorp, Bastiaan Maas en Joep Groeneveld mochten met een beker voor de derde plaats naar huis.