Buitentraining en examens buiten karate

05-07-2020

Toch nog mogelijkheid gehad buiten te trainen tijdens Corona-periode

Vanaf 1 mei hadden we toch kunnen trainen, alleen buiten. Hele leuke ervaring. We hadden een verzoek gericht aan het Willibrordus Stichting of we hun sportveld mochten gebruiken. Na wat afspraken, was dit gelukt. We moesten nog wel even wachten op toestemming van de gemeente, maar dat ging best wel snel. De meeste leden waren dol enthousiast. In de buitenlucht een binnensport beoefenen, geweldig. Er waren natuurlijk ook wat mindere dagen, doordat het weer roet in het eten gooide, maar over het algemeen hadden we allemaal genoten en hielden we ons ook goed aan de regels, met dank aan de trainers, leden en ouders.

En,.............. we hebben ook buiten examens afgenomen!!!

We hadden op 23 en 25 juni examens afgenomen op het buiten terrein. JKA Nederland had ons hiervoor toestemming gegeven om tot en met de 3e Kyu dit zelf te mogen doen, ikzelf heb ge-examineerd en Harry heeft het examen afgenomen. Natuurlijk werd dit in aangepaste vorm gedaan. Wel een uitdaging met 1,5 meter. Iedereen was geslaagd.

Dinsdag 23 juni, Babette de Bruijne, Sam Kops en Lotte Walta.

Donderdag 25 juni, Nova de Bruijne, Danique Keijzer, Emi Stroo, Jochem van Zelst, Jin Tiebie, Rafi Thung, Derek en Johan Goossens.

Van harte gefeliciteerd allemaal. Jammer genoeg hebben we geen beeldmateriaal.