Bandexamens judo

04-10-2020

Zondag 4 oktober was het tijd voor de vanuit juni verplaatste de bandexamens van de judoka’s van Dojo ‘t Loo. Er leek een examen met publiek te kunnen worden gehouden, maar helaas nog geen week voor de bandexamens moest worden gemeld dat dit toch niet mogelijk was.

Vooraf hadden alle judoka’s hard geoefend tijdens de extra trainingen om alle technieken zo goed mogelijk te laten zien aan de examinatoren en voor enkelen via video-opnames ook aan het thuispubliek. Met succes want ondanks de zenuwen bij sommigen, zijn alle bijna judoka’s geslaagd voor hun volgende band! Eén judoka had helaas iets teveel last van zenuwen, hij zal over 2 weken een herkansing krijgen om alsnog te laten zien wat hij kan.

Voor de gele band zijn Lois van Soest, Rinze Bakker, Sil Klaver, zusjes Margot en Anne-Roos Bakker, Niek van Hove, Paan Niang, Kesz Schortinghuis, vader en zoon Thomas en Thijs Timmer, Laurens Jurrius, Sjors Riemslag, vader en zoon Rob en Jim van der Veek, Siewert Reitsma en Harm Kruize geslaagd. Joep Groeneveld, Daan Kamping, Thijs Olyrhook Molenaar, Faye de Ruiter, Phoo Niang, Sep Dekker en Teun Roeland mochten een oranje band omknopen. Arthur Snikkenburg, Jorne Reitsma en Sam van der Veek haalden hun groene band en voor blauw zijn Rowena Boom, Celine Kleijmeer en Wobbe Kruize geslaagd. Stan de Laleijne, Yesper Brunekreef, Pablo van Ginkel en Lex Gast dragen voortaan een bruine band.

Iedereen van harte gefeliciteerd met de nieuwe band!