Judo bandexamens 6 februari 2022

06-02-2022

Zondag 6 februari was het tijd voor de bandexamens van de judoka’s van Dojo ‘t Loo. Eerder moesten deze helaas worden uitgesteld i.v.m. de corona restricties. Doordat er recente versoepelingen zijn doorgevoerd kon er nu gelukkig ook weer wat publiek bij aanwezig zijn.

Voorafgaand aan het examen hadden alle judoka's hard geoefend tijdens de extra trainingen zodat ze alle technieken weer goed onder de knie hadden om te kunnen laten zien aan de examinatoren en het publiek. Ondanks wat zenuwen hier en daar waren alle judoka's succesvol. Iedereen is dan ook geslaagd voor de volgende band.

Voor de gele band zijn Alle Heijna, Zaïd El Ouorit, Mats van Steenis, Jens Engel, Teun Elders en Coen Riemslag geslaagd. Stan de Boer, Robin Ekkes en Bram Sterk mochten een oranje band omknopen. Sil Elfrink, Thijs Olyrhook-Molenaar en Joep Groeneveld haalden hun groene band en voor blauw zijn Jorne Reitsma, Sam van der Veek, Joyce Pepping en Jesse Elzenga geslaagd. Celine Kleijmeer, Wobbe Kruize en Matt de Ruijter dragen voortaan een bruine band.

Iedereen van harte gefeliciteerd met de nieuwe band!

Zie hier voor de foto's