Paas team toernooi judo

16-03-2022

We hebben al 2 jaar geen oliebollentoernooi kunnen organiseren ivm Covid.

Maar.. we gaan nu op zondag 3 april voor de 17e keer het onderlinge team-toernooi organiseren.

Met dit keer het thema Pasen.

Dit is voor alle judoka’s van Dojo ’t Loo, van jong tot oud. Dus ook voor judoka’s die nog nooit een wedstrijd hebben gedaan.

 In een team zullen dan ook judoka’s van verschillende niveaus zitten, maar iedereen zal tegenstanders van zijn eigen niveau tegenover zich krijgen. We zullen echt geen ervaren wedstrijdjudoka tegen een recreant laten judoën.

Het gaat erom dat je als team kunt winnen. Dat kan ook als er enkele judoka’s verliezen binnen het team. Iedereen krijgt in ieder geval een herinnering.

We beginnen ’s morgens om 09.00uur. Wees dus op tijd!!

Na afloop ca.13.30uur zijn er muffins/cake en een drankje voor de judoka’s en hun ouders. Dit lijkt misschien lang maar ze vermaken zich altijd prima en als ouder hoef je er ook niet de hele tijd bij te blijven.

 De inschrijvingskosten zijn €5,00 pp.

Je kunt tot uiterlijk zaterdag 26 maart  voor dit toernooi inschrijven via de inschrijfformulieren in de dojo of  per mailwedstrijdsecr@dojotloo.nl en het geld vooraf overmaken op

rek nr NL54 RABO 0327 0146 01 tnv Sportver. Dojo ’t Loo o.v.v. naam judoka + geboortedatum + kleur band/slip  en gewicht.

Laat svp ook even weten of u wel of geen muffins/cake mee neemt  (zelf gebakken of gekocht)