Geslaagd judo Paastoernooi bij Dojo 't Loo

03-04-2022

Met zo’n 70 deelnemers van 4 tot 18 jaar was het Paasteamtoernooi bij Dojo ’t Loo goed bezet.
Niet alleen ervaren wedstrijdjudoka’s deden mee, maar ook leden die nog maar net begonnen zijn met judo. Verdeeld over 8 teams gingen de judoka’s van Dojo ’t Loo onderling de strijd aan om de prijzen. Flink aangemoedigd door familie en fanatieke coaches werden de partijen afgewerkt. De wedstrijdzakjes bij de wedstrijdtafels waren deze keer in stijl vervangen door paashaasjes die beschikbaar gesteld waren door de Lidl.

Uit de voorrondes kwamen de Bugs Bunny’s van Mats Kroon en het team de Stampertjes van Jonne Coolegem als poulewinnaars uit de bus. Zij mochten in de finale strijden om de eerste en tweede plaats. Nadat alle tien partijen waren gedraaid, bleek het team van de Bugs Bunny’s de sterkste. Zij mochten de eerste prijs in ontvangst nemen.

De strijd om het brons werd door de Flappies van Karen Stevenson na spannende partijen gewonnen van de Duracell konijnen van Leon Ploem. De wedstrijd om de vijfde en zesde plaats tussen de Nijntjes van Birgit Stevenson en de (Nes)quicky’s van Kars Kroon eindigde in het voordeel van de Nijntjes. Het team van Meneer Konijn van Bas de Laleijne wisten in de slotronde niet te winnen van de Paashazen van Maaike Stevenson en eindigde daardoor als laatste op dit Paasteamtoernooi. Ook de ouders hadden flink hun best gedaan met zelf gebakken muffins en cake’s. Die smaakten na afloop natuurlijk uitstekend. De foto’s zijn  te zien in het fotoalbum