Weer veel blije gezichten bij het Oranjebandentoernooi van Dojo ’t Loo.

26-06-2022

Na 2 jaar afwezigheid was vandaag het Oranjebandentoernooi terug van weggeweest.

Bijna 200 kinderen van verenigingen uit heel Noord-Holland hadden zich aangemeld om mee te doen aan het jaarlijkse Oranjebandentoernooi bij Dojo ’t Loo. De Dojo zelf was met maar liefst ruim 30 kinderen goed vertegenwoordigd tijdens deze thuiswedstrijd. Coaches Kars, Maaike en Karen konden dus ook flink aan de bak.

Verdeeld over de dag in drie blokken stapten de kinderen vol goede moed de judomat op. Omdat het toernooi ook bedoeld is voor kinderen die nog niet zoveel wedstrijdervaring hebben, was de spanning goed van de gezichten af te lezen. Er werd weer flink, maar sportief gestreden om de prijzen.

Van Dojo ’t Loo gingen Dies Groen, broers Taede en Ebbe Heijna, Joah Aardema, Pim Sterk en Joris Palepsaitis met een eerste prijs naar huis.

Jitse Stoel, Teun Elders, Maurits van Schouten, David Roubos en Sven Walta behaalden allemaal een nette tweede plaats. Selim Hopman, Lieke Baart, Jim van der Veek, Kesz Schortinghuis, Thijs Timmer, Marijn Kramer, broers Lucas en Daniel Pepping, Kami Dekker en Bram Sterk mochten met een fraaie beker voor de derde plaats naar huis. Voor de kinderen die het podium niet haalden was er toch ook een mooie medaille als aandenken.

De foto’s van het toernooi zijn weer te zien in het fotoalbum