De Sterretjes winnen Oliebollentoernooi 2022

30-12-2022

Op 30 december werd bij Dojo ’t Loo voor het eerst sinds de coronacrisis weer het traditionele Oliebollentoernooi gehouden. Zoals altijd was het weer een gezellig sportief festijn. Het toernooi staat open voor alle judoka’s van Dojo ’t Loo. Het was de organisatie weer gelukt om van 65 deelnemers in de leeftijd van 5 tot 20 jaar gelijkwaardige teams te maken waardoor de uitkomst altijd weer een verrassing is.

Voor veel van de jongste deelnemers was dit de eerste kennismaking met het wedstrijdjudo, dus soms best een beetje spannend.

Maar deze nieuwkomers werden niet alleen door de teamcaptains, maar ook door hun oudere en meer ervaren teamgenootjes op weg geholpen en aangemoedigd. Ook de meegekomen familieleden lieten zich niet onbetuigd in de aanmoedigingen.

Kortom, een sportief feest voor iedereen. Er werd flink, maar sportief en met veel plezier gestreden. Pas in de allerlaatste partij van de laatste ronde viel het beslissende punt.

Het team de Sterretjes onder leiding van Teamcaptain Birgit ging er met de winst vandoor.

De Duizendklappers onder leiding van Leon legden beslag op de tweede prijs en de Gillende Keukenmeiden van Fil mochten het brons in ontvangst nemen. Na afloop waren er uiteraard heerlijke oliebollen en appelflappen voor iedereen om het sportieve jaar feestelijk af te sluiten.

Nog veel meer foto’s staan in middels ook in het fotoalbum: link