18e Ontwikkelingstoernooi in eigen huis

12-11-2023

Het was alweer de achttiende editie van het Ontwikkelingstoernooi bij Dojo ’t Loo. Met zo’n 210 deelnemers van 4 tot 11 jaar uit heel Noord Holland was het weer een gezellige, maar sportieve drukte in de dojo aan de Bergeonstraat. De spanning was weer volop van de gezichten af te lezen, want voor een aantal was dit zelfs de eerste echte judowedstrijd. Mede door de inzet van de vele vrijwilligers was het voor alle deelnemers weer een geweldig sportief festijn. De meegekomen ouders en grootouders konden dan ook genieten van heel veel mooie en spannende judowedstrijdjes.

Van de deelnemers van Dojo ’t Loo vielen de volgende judoka’s in de prijzen:
Een fraaie eerste prijs was er voor Elin Lookman, Pim Sterk en Jitse Stoel. Voor Mateo Mechielsen, Jurre Baart en Luca Mascini was er een welverdiende tweede plaats. Marcus Eveleigh, Olivier Hendriks en Jens Engel hebben een beker voor de derde plaats verdiend. De andere judoka’s waren in ieder geval weer een mooie ervaring rijker, en werden voor de inspanning ook nog met een mooie herinneringsmedaille beloond.

Op de foto Elin (l) en Marcus (r). Zij zaten in dezelfde poule zaten en mochten dus ook samen op het podium om hun prijs in ontvangst te nemen.