Voorstelronde bestuursleden

18-03-2024

Beste leden, ouders/verzorgers en geïnteresseerden,


Hierbij willen wij ons graag aan jullie voorstellen: de bestuursleden van Dojo ’t Loo:

Hoi, Ik ben Di An. Ik heb lang bij de Dojo getraind; ondertussen doe ik wel 12 jaar judo en karate zo’n 10 jaar. Ook een grote hobby van me is om naar de sportschool te gaan. Verder studeer ik ook nog in Alkmaar om een sociaal werker te worden. Ik vond het zo leuk bij de Dojo dat ik dacht dat het ook leuk zou zijn als ik bij het bestuur zou zitten.


Lex de Bruijn - Penningmeester

Hoi, Ik ben Lex. Vader van 4 kinderen waarvan de jongste twee (Gwynne en Mels) judoën bij de Dojo. Ik heb zelf misschien al heel lang niet meer actief gejudood, maar ben de liefde voor de sport nooit verloren. In het dagelijks leven help ik als ondernemer andere bedrijven met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ik ben in het bestuur gestapt omdat ik vind dat als je wat binnen het verenigingsleven komt halen, je ook wat moet brengen.


Ik ben Thierry Boellaard, in juni 2022 begonnen als algemeen bestuurslid en inmiddels secretaris van onze Dojo. Ook houd ik mij onder andere bezig met het gebouwbeheer van de Dojo. Samen met mijn vriendin Annemarie en dochter Julie (10) woon ik met veel plezier in Heiloo. In het dagelijks leven ben ik radioloog in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis gespecialiseerd in de buik en de longen. In het ziekenhuis doe ik naast mijn klinische werk ook enthousiast wetenschappelijk onderzoek en heb ik bestuurlijke taakjes. Naast mijn inzet in het ziekenhuis wil ik mij ook in de buurt maatschappelijk inzetten. Zelf heb ik met veel plezier 2 jaar karate gedaan in onze mooie Dojo en mijn dochter doet dit nog steeds. Gezond bewegen is belangrijk voor ons allemaal en voor de jeugd ook zo belangrijk om weerbaar te worden en te leren over beheersing en respect.


Mijn naam is Cseperke Tibor, ik kom uit Hongarije en woon inmiddels 29 jaar in Nederland. Ik werkte 18 jaar lang met veel plezier in het (speciaal) onderwijs, nu heb ik een eigen bedrijf in beëdigd tolken en vertalen, daarnaast geef ik online taallessen. Mijn zoons zitten sinds hun 4e op judo bij onze geliefde Dojo. Maarten (15) maakt nu de overstap naar een andere vereniging, maar David (13) zit hier nog steeds, dus na al de jaren dacht ik: nu is het mijn beurt om iets meer voor de vereniging te doen, zo werd ik algemeen bestuurslid.


Beste leden van onze mooie Dojo,


Graag stel ik mij voor. Ik ben Julian Lookman en ben sinds februari jl voorzitter van het bestuur van onze Dojo. Ik heb erg veel zin om de taak op te pakken en vorm te geven op een passende manier met de andere bestuursleden.


Zelf heb ik samen met mijn vrouw Susanne 2 kinderen op de Dojo: Quinn (8) en Elin (5). Zij doen met veel plezier aan judo. We wonen sinds 2018 in het mooie Heiloo.


In mijn professionele leven ben ik pedagoog en werk ik voor een grote jeugdzorg en jeugdGGZ organisatie waarbij ik jaren op de meest intensieve behandelgroepen heb gewerkt. Echter gaat mijn hart sneller kloppen van jonge mensen goed op te leiden en bezig te zijn met complexe inhoudelijke vraagstukken van ons vak. Ik ben doorgegroeid tot Coördinator van het Stagebureau waarbij ik 150 studenten samen met mijn team van een praktijkplek voorzie. We houden ons bezig met praktijkplekken van MBO-niveau 4 tot HBO tot Master tot postmaster tot artsen tot promovendi.


Naast dit ben ik Coördinator van de Kennisnetwerken. Hierbij werk ik samen met hoogleraren, onderzoekers, specialisten en ervaringsdeskundige samen om de kennis naar de jongeren en gezinnen te krijgen waar deze kennis nodig is. Hierbij heb ik vooral een verbindende en besluitvormende functie.


Kortom, met voorzitter zijn heb ik al de nodige ervaring.


Dan de vraag, waarom de Dojo? In mijn jeugd heb ik ook veel aan judo gedaan. Dit heeft mij zelfvertrouwen gegeven en het gevoel van weerbaarheid zonder agressie. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen dit gevoel kunnen ontwikkelen en daarmee stevig hun toekomst ingaan. Dit gun ik elk kind.


Ik zal jullie vast alleen een keer zien. Weet mij te vinden als je iets wil delen en ik nodig allen uit om een steentje bij te dragen aan de vereniging en daarmee aan de toekomst van veel kinderen.


Groet,
Julian Lookman


Mochten jullie vragen, tips of opmerkingen hebben, dan kunnen jullie (een van) ons altijd appen of mailen!


Met sportieve groeten,
Het bestuur

E-mail: bestuur@dojotloo.nl