Beloften en judoka's van het jaar bekend

08-07-2017

Evenals vorige jaren werd het seizoen voor de wedstrijdjudoka's van Dojo 't Loo afgesloten met een spetterende strandtraining in Egmond aan Zee, gevolgd door een gezellige barbecue. De strandtraining was weer een groot succes (zie ook het fotoalbum).

Na afloop van de van de barbecue was het tijd om bekend te maken wie dit jaar zijn verkozen als Beloften en Judoka's van het jaar.

Op basis van hun inzet tijdens de trainingen en de prestaties op toernooien waren het dit jaar Jesse Molen en Wobbe Kruize die de titel Belofte van het Jaar in ontvangst mochten nemen.

Bij de jongens was het Mats Kroon en bij de meisjes Sija Coolegem die van wedstrijdtrainer Kars Zoon de oorkonde en trofee uitgereikt kregen  voor de Judoka van het Jaar.

Kars blikte daarna nog even terug op het seizoen waar de hele ploeg hard heeft gewerkt, heel veel prijzen werden gehaald op toernooien en het jeugdteam voor het tweede jaar op rij kampioen werd in de West Friese Jeugdcompetitie. Na de zomer gaat Kars en halfjaar naar het buitenland. Karen en Maaike Stevenson zullen in de periode de wedstrijdtraining tijdelijk overnemen van Kars.