Kerstkamp wedstrijdjudoka’s Dojo ’t Loo weer van start

27-12-2017

Traditiegetrouw wordt de wedstrijdploeg van Dojo ’t Loo na de kerstdagen flink aan het werk gezet. De dojo ziet er dan deels wat anders uit dan gebruikelijk, er moet tenslotte ook geslapen worden.

De eerste dag zit er inmiddels weer op. De ochtend ging van start met een randori training. Daarna was het tijd voor de “Team challenge”. Hierbij moesten allerlei opdrachten worden uitgevoerd waarbij coördinatie, maar zeker ook teamwork een grote rol speelde. Zo moest elk team tijdens de hele challenge een ballon meenemen, maar die mocht de grond niet raken, want dat kostte dan een strafpunt.

Na de lunch werd eerst een techniektraining gehouden, met aansluitend weer een randori training (waarbij het de bedoeling is om net als in een echte wedstrijd een punt te scoren). Aan het eind van deze dag hard werken vond de macaroni en nasi en dan ook gretig aftrek bij de hongerige jeugd.

Het avondprogramma startte met zwemmen bij de Waterakkers in Heemskerk. Na afloop was er voor iedereen een broodje knakworst.

Vervolgens werd de film gestart in de grote zaal. 

De oudere jeugd had ander vermaak gevonden.

Na de film ging de jeugd op éen oor, want morgen is er tenslotte weer een dag. De tatami was deze keer bezaaid met een bonte verzameling aan kussens.

Voor de tweede staan er weer diverse trainingen en leuke activiteiten op het programma, waaronder nog een verrassingsctiviteit. Het kamp wordt afgesloten met een training waarbij ook ouders, broertjes en zusjes welkom zijn.

Zie ook het fotoalbum