Kerstkamp wedstrijdjudoka's Dojo ’t Loo weer een groot succes

29-12-2017

Ook de tweede dag van het kerstkamp zit er weer op. ’s Ochtends begon uiteraard met een stevig ontbijt, want ook deze dag moest de jeugd weer flink aan de bak. In de ochtend begon de oudere jeugdtraining in het bos. De jonger groep begon met een pittige judotraining.

Daarna werd gewisseld en ging de jeugd naar buiten. Omdat die al hard hadden gewerkt die ochtend werden spelletjes gedaan op het schoolplein.

De oudere jeugd ging met een techniektraining aan de bak.

Na de lunch stond een verassingsactiviteit op het programma. Dat bleek uiteindelijk een zeer geslaagde rugby clinic te zijn.

Ondanks het koude weer wisten de judoka’s zich ook met deze buitensport prima te vermaken. Wedstrijdjudoka’s kunnen natuurlijk wel tegen een stootje, dus het ging er stevig, maar sportief aan toe.

Daarna werd het kamp afgesloten met de traditionele ouder-en-kind training. Nog niet eerder was de groep bij deze afsluitende training zo groot.

Ouders , broertjes en zusjes deed volop mee, en menigeen zal de dag daarna spierpijn hebben gevoeld op plaatsen waarvan ze niet wisten dat daar ook spieren zaten.

Na afloop kon iedereen terugkijken op een zeer geslaagd kamp, waarvoor de organisatie namens het bestuur, maar ook door de ouders van de wedstrijdjudoka’s werd bedankt.

Tot slot ging de hele groep uiteraard nog op de foto voordat men naar huis ging voor een ongetwijfeld goede nachtrust. Op 30 december staat immers het Oliebollentoernooi weer op het programma! Nog veel meer foto's van het kamp staan allemaal weer in het fotoalbum