Spetterende afsluiting van het judojaar met Oliebollentoernooi bij Dojo ’t Loo

30-12-2017

Ook dit jaar werd bij Dojo ’t Loo weer afgesloten met het traditionele Oliebollentoernooi .

Dit bijzonder gezellige familie-evenement wordt door velen inmiddels het hoogtepunt van het judojaar bij Dojo ’t Loo genoemd. Ruim 90 leden hadden zich hiervoor ingeschreven. 

In totaal werd door acht teams gestreden om de fraaie prijzen.

Voor vele jeugdige judoka’s was dit het eerste toernooi waar zij aan meededen. Dat gaf vooraf natuurlijk de nodige spanning, die dan ook op de gezichten was af te lezen en waar soms even wat extra aandacht van de teamcaptains nodig was.

Gelukkig maakte deze spanning gauw plaats voor het plezier waarmee de wedstrijden werden gestreden.

Onder aanvoering van de soms fanatieke teamcaptains werden heel wat mooie punten gescoord.

Uiteindelijk mochten de Ananasbollen onder leiding van Melanie Tabak en het Poedersuiker team onder leiding van Stefanie Oosterink in de finale strijden om de eerste plaats. Na een spannende reeks waren het uiteindelijk de Ananasbollen die het goud in ontvangt mochten nemen.

De tweede plaats was dus welverdiend voor de Poedersuikers

De derde plek werd opgeeist de Oliebollen onder leiding van Karen Stevenson die in de strijd om het brons de Bananenbollen van Kars Zoon wisten te verslaan.

Na afloop was het uiteraard tijd voor het nuttigen van de echte oliebollen. Judoka’s en trainers kunnen na dit geweldige evenement nu even genieten van de vakantie voordat het seizoen in 2018 weer losbarst. 

Zie ook het fotoalbum voor de andere foto's.