Strandtraining en bekendmaking Beloften en Judoka van het jaar bij Dojo ’t

14-07-2018

Traditioneel werd het wedstrijdseizoen van de wedstrijdjudoka’s van Dojo ’t Loo afgesloten met een training op het strand. Ook dit jaar was het weer een mooi spektakel om bijna vijftig judoka’s in judopak op het strand te zien.

Niet alleen was het was weer stralend weer, maar ook de kinderen straalden van plezier.

Uiteraard mocht het slotspektakel niet ontbreken waarbij de judoka’s met pak en al te water gingen.

Na afloop stond er bij de dojo aan de Bergeonstraat een barbecue te wachten om na alle inspanningen op het strand de honger van de jeugd stillen.

Nadat de judoka’s vakkundig de magen hadden gevuld en daarbij echt alle schalen en borden hadden geleegd, was het tijd om bekend te maken wie er dit jaar waren gekozen tot Belofte en Judoka van het jaar. De hele groep had een mooi seizoen achter de rug. De wedstrijdgroep groeide, er is heel hard gewerkt en er waren weer heel veel prijzen behaald door de judoka’s. Het was dus een lastige keuze voor Kars, Karen en Maaike omdat iedereen goede progressie had gemaakt.

Bij de jongens viel de keus voor Belofte van het jaar deze keer op Luuk van Waggendorff van Ryn die, naast allerlei andere prijzen, ook een 3e plaats wist te behalen op het Noord Hollands kampioenschap bij de A-pupillen.

Bij de meisjes viel de keus voor Belofte van het jaar dit jaar  op Celine Kleijmeer die een waslijst aan 1e en 2e plaatsen wist te behalen op diverse toernooien.

 De titel Judoka van het jaar ging dit seizoen naar Jonne Coolegem die zich onder andere via een 3e plek op het Noord Hollands kampioenschap knap had geplaatst voor het NK-18.

Al met kan worden teruggekeken op een mooi seizoen. Nu is het eerst even tijd om bij te tanken tijdens de zomervakantie, om vervolgens na de zomer weer met volle energie van start te kunnen gaan in het nieuwe seizoen!