Volop prijzen voor judoka’s Dojo ’t Loo bij Ontwikkelingstoernooi in eigen huis.

11-11-2018

Het was alweer de vijftiende editie van het Ontwikkelingstoernooi bij Dojo ’t Loo.

Met zo’n 240 deelnemers van 4 tot 11 jaar uit heel Noord Holland was het weer een gezellige, maar sportieve drukte in de dojo aan de Bergeonstraat.

De spanning was weer volop van de gezichten af te lezen, want voor een aantal was dit zelfs de eerste echte judowedstrijd. Daarom werd vooraf eerst voor iedereen nog even uitgelegd hoe het allemaal werkt met de regels en de puntentelling.

Daarna konden de meegekomen ouder en grootouders konden dan ook genieten van heel veel mooie en spannende judowedstrijdjes.

Mede door de inzet van de vele vrijwilligers was het voor alle deelnemers weer een geweldig sportief festijn, waar naast de spanning toch ook volop ruimte was voor plezier.

Van de 44 deelnemers van Dojo ’t Loo viel maar liefst de helft in de prijzen. Een fraaie eerste prijs was er voor Jim van de Veek, Lucy Harkmans, Simon Verbeek, Sam van de Veek, Sven Walta, Victor Hogeveen en Joost Jonker. Voor Dieck Dekker, Mila le Loux, Niels Duijsens, Nova Bo Schoonhoven, Erik van der Meer, Daan van Waggendorff van Rijn, Thijs Olyrhook Molenaar, Derrick Schaaper en Sil Elfering was er een welverdiende tweede plaats. Oscar Mamadeus, Sil Klaver , Julie van der Meer, Bastiaan Maas, Boet Groen en Bram Sterk mochten met een beker voor de derde plaats verdiend. De ander judoka’s waren in ieder geval weer een mooie ervaring rijker, en werden voor de inspanning ook nog met een mooie herinneringsmedaille beloond.

Voorafgaand aan het derde blok werd Maarten Roubos nog even in het zonnetje gezet.

Die had ’s morgens namelijk een derde plaats behaald bij het Noord Hollands kampioenschap. Celine Kleijmeer haalde daar een fraaie tweede plaats.

De foto's zijn weer te zien in het fotoalbum